Plenum

Elsődleges fülek

Plenum

A Sabiana bemutatja a PLENUM-ot.

Egyedülállóan kompakt hangcsillapítás SABIANA fan coilok számára.

A klímatizált terek esetében a hőmérséklet és légállapot tényezők mellett igen nagy szerepe van az alkalmazott berendezések akusztikai jellemzőinek is.

A piacon egyedülállóan kompakt és nagy hatékonyságú hancsillapítójával a SABIANA gyártómű olyan megoldást kínál, amivel a nagyobb teljesítményű légcsatornázható fan coilok esetében is drasztikusan csökkenthető a befúvás és elszívás során a helyiségben generált zajszint. A parapet készülékek esetében a SABIANA már eddig is rendkívül halk berendezéseket kínált, amelyek akár hálószobákban is alkalmazhatóak voltak rendkívül halk üzemük okán, a PLENUM kifejlesztésével a nagyobb teljesítményű motorokkal szerelt légcsatornázható készülékek zajszintje is rendkívül hatásosan csökkenthető.

A mindössze 50 cm széles elem, amely speciális belső hangszigeteléssel van ellátva, úgy csökkenti a készülék csonkján megjelenő zajszintet , hogy minimális légoldali ellenállást generál, így a készülék kalorikus jellemzőiben csak minimális változással kell számolni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 1000 Hz-es frekvencián a zajszint 14 dB(A) értékre csökkenthető, és ez 5Pa átlagos ellenállást jelent légoldalon.

A PLENUM jelenleg a CRC és  CRSO sorozatú ventilátorokhoz egyaránt rendelkezésre áll, mind az aszinkron, mind az ECM motoros kivitelek esetében.

Így azokban a különlegesen védett terekben is kiválóan alkalmazhatóak a SABIANA fan coil berendezései, ahol az alacsony zajszint meghatározó tényező a rendszer megtervezésénél, így lakóházakban, szállodákban, klinikákon egyaránt. 

Bővebb információ igénylése:

email: airtronics@airtronics.hu

Telefon: +36-25-230-588