CARISMA CRC fan coil

Elsődleges fülek

Magyar nyelvű gépkönyvRegisztráljon!
CRC katalógusRegisztráljon!
Jellemzők: 
 
A Carisma fan coil család esztétikus megjelenésével teljesíti mai kor által támasztott követelményeket teljesítményben, méretben, akusztikai tulajdonságokban, energiatakarékosságban, könnyű telepíthetőségben, és karbantarthatóságban.
A Carisma fan coil minden komponensét úgy tervezték, hogy a készülék megfeleljen az Eurovent minősítő rendszernek.
Az ötféle verzióban rendelkezésre álló berendezések elérhetők mennyezeti és fali kialakításban, burkolatos vagy burkolat nélküli kivitelben, tangenciális illetve centrifugális ventilátorral, ezáltal a versenytársakhoz képest nagy variálhatóságot kínálva.
A CRC centrifugálventilátoros fan coiloknál használt villanymotorokat az előző modellekhez képest 40%-kal kisebb energiafogyasztás jellemzi, a sztenderden alkalmazott 6 sebességes motorok pedig a kiválasztás során nagy rugalmasságot biztosítanak.
A piac igényeit követve a négycsöves készülékek esetében lehetőség van kétsoros fűtőkalorifer rendelésére is, amely alacsony fűtővízhőmérséklet és tömegáram esetén is biztosítja a szükséges fűtőteljesítményt.
Speciális tartozékként rendelhető Crystall elektrosztatikus szűrő, amely a hagyományos szűrők közül F9-es szűrési fokozatnak felel meg, anélkül hogy a ventilátor statikus nyomását jelentősen lecsökkentené. 
A szabályozók széles választéka (beleértve a Free Sabiana vezeték nélküli szabályzót) választható a berendezéshez, ezzel nagy rugalmasságot, valamint nagy pontosságú felügyeletet és az elvárt komfortparamétereket biztosítva.
A Carisma fan coil berendezések kiegészíthetők elektromos fűtőbetéttel, légtechnikai idomokkal, illetve kondenzszivattyúval.
A CRC készülékcsalád kétcsöves kialakításban 5 verzióban, 9 méretben, 18 féle modellben érhető el, valamint négycsöves kialakításban 27 féle modellben érhető el, 100 és 1500 m3/h közötti légszállítás, 1 és 17 kW közötti fűtőteljesítmény, valamint 1 és 18 kW közötti hűtőteljesítmény tartományban.