COANDA fan coil

Elsődleges fülek

Coanda katalógusRegisztráljon!
Coanda gépkönyvRegisztráljon!
Jellemzők: 

A berendezés speciális légvezetési rendszerének köszönhetően, “coanda” effektuson alapuló speciális légsugarat generál. Az egység alkalmas álmennyezetbe történő telepítésre. A légbeszívás alulról történik, míg a kifuvás a mennyezettel párhuzamosan speciális rácsokon keresztül valósul meg.

A “coanda” effektus kiváló légeloszlást biztosít a helyiségben. Az Ec motorok lehetővé teszik az elektromos fogyasztás csökkentését akár 50%-kal a hagyományos aszinkron motorokhoz képest. A berendezések alkalmasak a helyiség légállapotának pontos szintentartására, miközben az alacsony fordulatszámú ventilátorok igen alacsony zajszintet biztosítanak.

A berendezések kétcsöves, illetve négycsöves kivitelben érhetők el, a kétcsöves készülékekhez opcionálisan elektromos fűtőbetét rendelhető. Lehetőség van a frisslevegő és a visszaszívott levegő keverésére is.

Igény esetén kondenzszivattyú is rendelhető a készülékhez. A hagyományos vízoldali és légoldali szabályzáson kívül lehetőség van a berendezés távfelügyeleti rendszerben történő szabályzására is (Sabianet).