COMFORT, POLARIS termoventilátor

Polaris, Comfort termoventilátor katalógusRegisztráljon!
Magyar nyelvű gépkönyvRegisztráljon!
Jellemzők: 

A Comfort cirkuláris termoventilátorok, amelyek kizárólag a mennyezetre telepíthetők, kifejezetten alkalmasak nagy belmagasságú terek ellátására, de a légmennyiség és a fűtőteljesítmény optimális aránya bármilyen gyártási környezethez alkalmassá teszi őket. A nagy felületű hőcserélő és a vertikális légkifúvási irány biztosítja a levegő optimális keveredését, ami csökkenti a levegő rétegződését a hagyományos termoventilátorokhoz képest. Négy különböző diffúzor biztosítja a megfelelő áramlási képet, a zsalulevelek egyenkénti állításával pedig a helyi igényekre szabható a működés.

A Comfort termoventilátorok 10 méretben érhetők el, 17 és 107 kW fűtőteljesítmény tartományban, egy vagy két sebességes motorokkal.

 

A Polaris cirkuláris termoventilátorok, amelyek kizárólag a mennyezetre telepíthetők, kifejezetten alkalmasak nagy belmagasságú terek ellátására, de a légmennyiség és a fűtőteljesítmény optimális aránya bármilyen gyártási környezethez alkalmassá teszi őket. A nagy felületű hőcserélő és a vertikális légkifúvási irány biztosítja a levegő optimális keveredését, ami csökkenti a levegő rétegződését a hagyományos termoventilátorokhoz képest. Hűtési üzemmódban a nyári hónapokban is működtethetők, ezzel rendkívül költséghatékony megoldást biztosítva nagy terek légkondicionálásához.

A Polaris termoventilátorok 10 méretben érhetők el, mindegyik kétsebességes, csendes járású motorral fölszerelve, 17 és 107 kW fűtőteljesítmény, illetve 2 és 20 kW hűtőteljesítmény tartományban.