DS 4.1 sugárzóernyő

Elsődleges fülek

Duck Strip 4.1 katalógusRegisztráljon!
Magyar nyelvű gépkönyv Regisztráljon!
Jellemzők: 

A Sabiana Duck Strip sugárzóernyők 8 féle kialakítésban állnak rendelkezésre, 2 alap színben, valamint felár ellenében egyéb színekben is. Az öszes modell 4 és 6 méter hosszú elemekből áll (3 és 5 méter opcionálisan). Az elemek könnyen összekapcsolhatóak pressfitting-gel, vagy tokozott hegeszthető kötésekkel.

A sugárzóernyők kialakítása lehetővé teszi alacsony belmagasságú terek sugárzó fűtését. A rendelkezésre álló színek széles skálája lehetőséget biztosít szinte bármilyen építészeti környezetben való harmonikus elhelyezésre.

A kezdő-, és végelem hegesztett osztókkal van ellátva, melyeket a gyárban automata tesztsorokon ellenőriznek. 

A méterenként elhelyezett függesztési pontok tág teret engednek különböző rögzítési módoknak. 

Ennek eredményeképp tetszőleges egész számú méter hosszúságú ernyőkből álló fűtési rendszerek hozhatóak létre, annak érdekében, hogy a hidraulikai hálózatban optimális nyomásesés mellett egyenletes léghőmérséklet alakuljon ki a tartózkodási zónában a legésszerűbb csőhálózat-kialakítás mellett.

A fűtőteljesítményeket az egyik vezető európai laboratóriumban (Stuttgarti Egyetem) hitelesítették, az európai EN 14037 szabvány alapján.

A magas hőmérsékleten (180°C) beégetett epoxypolimer porszórt festékrétegeknek köszönhetően a berendezések hosszú élettartamú ellenálló felületkezelést kapnak az ISO 2409-es szabványnak megfelelően, amelyet a Milánói Műszaki Egyetemen teszteltek.