ATLAS, HELIOS termoventilátor

Termoventilátor katalógusRegisztráljon!
Magyar nyelvű gépkönyvRegisztráljon!
Jellemzők: 

Az Atlas termoventilátorok szíve a hőcserélő, amely kifejezetten ipari fűtési környezetre álmodták és tervezték meg. A csövek vastagsága, az acél, az átmérő (22 mm), a légmennyiség és a fűtőteljesítmény aránya garantálja a hosszú élettartamot és a kényelmet. Az Atlas termoventilátorok 10 méretben érhetők el, 5 és 120 kW közötti fűtőteljesítmény tartományban, és kaphatóak egysoros hőcserélővel gőzös és forróvizes rendszerekhez, kétsoros hőcserélővel melegvizes rendszerekhez, valamint háromsoros hőcserélővel alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerekhez. A falakra és a mennyezetre is telepíthetők.

Kiegészítők széles skálája, mint például külső levegő beszívására vagy recirkulációra alkalmas légtechnikai idomok, karimák, motorok IP 55 védelemmel, robbanásbiztos motorok, többfunkciós szabályozók beépített termosztáttal, nem szabványos configurációk (speciális feszültségszintekre vagy csövekre) megfelelő megoldást biztosítanak minden szituációban.

 

A HELIOS termoventilátorok, melyek a Sabiana-ra jellemző strapabírással és magas fokú biztonsággal rendelkeznek, kimagaslanak a burkolat új dizájnjukkal, amely anodizált aluminium profilból és lekerekített sarokelemekből áll. Hőcserélőjük megegyezik az Atlas szériával: kifejezetten ipari fűtési környezetre álmodták és tervezték meg. A csövek vastagsága, az acél, az átmérő (22 mm), a légmennyiség és a fűtőteljesítmény aránya garantálja a hosszú élettartamot és a kényelmet. 

A Helios termoventilátorok 6 méretben érhetők el, 5 és 60 kW közötti fűtőteljesítmény tartományban, és kaphatóak egysoros hőcserélővel forróvizes rendszerekhez, kétsoros hőcserélővel melegvizes rendszerekhez, valamint háromsoros hőcserélővel alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerekhez. A falakra és a mennyezetre is telepíthetők.