PULSAR sugárzóernyő

Pulsar katalógusRegisztráljon!
Magyar nyelvű gépkönyv Regisztráljon!
Jellemzők: 

A Pulsar mennyezeti sugárzóernyőket 4 méretben gyártják, 600mm szélességben, valamint 1.2 és 3 méter közötti hosszúságban, két alapszínben és felárért rendelhető egyéb színekben. Az elegáns megjelenésű panelek kifejezetten állmennyezet síkjában történő elhelyezést tesznek lehetővé, amely könnyű karbantarthatóságot, hosszú élettartamot biztosít széles variálhatóság mellett (soros vagy párhuzamos kapcsolás), melyet extraként rendelhető flexibilis kötőelemekkel lehet megvalósítani. 

A panelek innovatív kialakításúak: A gyártás során a rézből készült hőleadó csősorokat automata gépsorok rögzítik a porszórt festéssel ellátott horgonyzott acél lemezre, amely optimális fűtőteljesítményt és egyenletes hőmérsékleteloszlást biztosít a sugárzó felületen. A termék ideálisan alkalmazható iskolákban és kórházakban, de ezen kívül még sok egyéb területen is.

A sugárernyők fűtő-, és hűtővízzel is üzemeltethetők: nyári állapotban csak a harmatpont feletti felületi hőmérséklet megengedett.

A fűtőteljesítményeket az egyik vezető európai laboratóriumban (Stuttgarti Egyetem) hitelesítették, az európai EN 14037 szabvány alapján.

A magas hőmérsékleten (180°C) beégetett epoxypolimer porszórt festékrétegeknek köszönhetően a berendezések hosszú élettartamú ellenálló felületkezelést kapnak az ISO 2409-es szabványnak megfelelően, amelyet a Milánói Műszaki Egyetemen teszteltek.