SkyStar kazettás fan coil

Elsődleges fülek

Skystar katalógusRegisztráljon!
Skystar Jumbo katalógusRegisztráljon!
Skystar gépkönyvRegisztráljon!
Jellemzők: 

Innovatív megjelenés, hét különböző modell, sokrétű szabályozhatóság, könnyű karbantarthatóság, alacsony zajszint, magas teljesítmény: a SKYSTAR kazettás fan coil a Sabiana hagyományosan elismert fejlesztési folyamatának eredménye.

A SkyStar sorozat innovatív szénkefe nelküli villanymotorral van ellátva, amely egy inverter segítségével szabályozható. A légmennyiséget fokozatmentesen vezérli a Sabiana megfelelő fali vezérlője, amely 1-10 V-os kimenő jelet állít elő. A még részterhelésnél is magas hatásfok igen alacsony energiafelhasználást eredményez (több mint 75% megtakarítást a hagyományos motorokhoz képest), így a felvett villamos teljesítmény normál üzemi körülmények között nem haladja meg a 10 Wattot.

A kisebb teljesítményű berendezések 600x600 mm-es álmennyezeti raszterben helyezhetők el, míg a nagyobbak (800x800 mm) alacsony zajszintjükkel és kiváló ár-érték aránnyal tűnnek ki.

Mindegyik modell kétcsöves kivitelben - opcionálisan elektromos fűtéssel kiegészítve, illetve négycsöves kivitelben érhető el. Lehetőség van a frisslevegő és a helyiség levegőjének keverésére, illetve a kezelt levegő más helyiségekbe történő elvezetésére. Minden egység hatsebességes ventilátorral rendelhető, melyből három van gyárilag bekötve, így az üzembe helyezéskor nagyfokú rugalmasság jellemzi a berendezést légoldalon.

A gyárilag beépített kondenzszivattyú igen halk működésű, 650 mm emelőmagassággal rendelkezik. 

A hagyományos szabályzási módokon kívül lehetőség van a ventilátor fordulatszámának automatikus szabályzására, csoportvezérlésre, illetve távfelügyeleti rendszerbe történő kapcsolásra. A fentieken túlmenően különböző (egyútú, kétútú, 24 V, 0-10 V) szelepek választhatók.